[Best]

Οι KINGS στην εκπομπή "stΑΡΤ music" με τον Λάζο Μαντικό στον ΑΡΤ 90,6 FM !


Γιάννης Ρουσσουνέλος: 
«Στα επαγγελματικά μου έχω ρισκάρει πολλές φορές, αρκεί να είμαι εγώ καλά ψυχολογικά»
«Στην αρχή την Antonella δεν την συμπαθούσα. Τώρα την έχω σαν αδερφή μου!»
«Δεν μου αρέσει ο θεσμός της Eurovision ιδιαίτερα. Θα πηγαίναμε ως KINGS στη Eurovision μόνο με απευθείας ανάθεση!»
«Στο video clip του «Εδώ που μ’ άφησες» στην κάπως πιο ερωτική σκηνή αλληθώριζα λόγο το ότι ήρθαμε τόσο κοντά και ρίξαμε πολύ γέλιο»
«Δεν το είχα και βίτσιο να κάνω καριέρα στη show biz, την μουσική αγαπώ!»

Antonella: 
«Δεν περίμενα ότι το «Bikini» θα έκανε τόση μεγάλη επιτυχία. Είμαστε στην καλύτερη φάση αυτή τη στιγμή της καριέρας μας!»
«Στο video clip του «Ας είναι ψέμα» έπεσα μέσα στη Λίμνη που ήταν σαν βούρκος και δεν μπορούσα να σηκωθώ»
«Δεν νιώθω ότι είμαι της ηλικίας μου, πάντα έχω μέσα μου ένα παιδί!»

Για το νέο τους video clip «Εδώ που μ’ άφησες»:
Antonella«Είναι στην εποχή του 1920 με 1930, παλιά εποχή. Έχει μέσα πόλεμο, νοσταλγία, έχει λίγο πόνο. Είναι μελαγχολικό και στενάχωρό το όλο σκηνικό. Διαδραματίζεται μια ιστορία αγάπης. Είναι πολύ συγκινητικό… Είναι μια ταινία μικρού μήκους…»
Γιάννης Ρουσσουνέλος: «Παρακαλούσαμε φαντάσου να είχαμε και άλλο λεπτό να βάζαμε και άλλα καρέ από το γύρισμα» 
Για την καλοκαιρινή τους επιτυχία στο τραγούδι «Bikini»:
Antonella: «Δεν περίμενα ότι το «Bikini» θα έκανε τόση μεγάλη επιτυχία»
 Πως φαντάζονται τους KINGS σε πέντε χρόνια και σε τι σημείο της καριέρας τους βρίσκονται αυτή την στιγμή:
Γιάννης Ρουσσουνέλος: «Δεν θέλουμε να αλλάξει κάτι στη σύνθεση του συγκροτήματος στο μέλλον. Ξέρεις με τους συνεργάτες είμαστε και φίλοι. Επομένως αν αλλάξει κάτι και φύγει κάποιος αυτομάτως χαλάει και η φιλία αυτή»
Antonella«Πιστεύω ότι είμαστε στην καλύτερη φάση αυτή τη στιγμή της καριέρας μας! Τουλάχιστον μουσικά και εύχομαι να πορευθούμε έτσι δυνατά και ενωτικά»
Για το αν ρισκάρουν:
Antonella«Ναι ρισκάρω. Όσο μεγαλώνω είμαι πιο συγκρατημένη. Πχ με την μηχανή που πάμε με τον Γιάννη φοβάμαι γενικά. Δεν ανεβαίνω σε μηχανές. Με τον Γιάννη έχω ξεπεράσει τον φόβο μου αυτό. Οδηγεί προσεκτικά, δεν κάνει χαζά πράγματα και μου αρέσει πλέον. Δεν θα ανέβω σε οποιαδήποτε μηχανή.»
Γιάννης Ρουσσουνέλος: «Μου αρέσει η ταχύτητα από μικρός. Όσο μεγαλώνω έχω σταματήσει τα πολλά, αλλά από μικρός ασχολούμαι με αυτά και έχω χτυπήσει και πολλές φορές. Στα επαγγελματικά μου έχω ρισκάρει πολλές φορές, αρκεί να είμαι εγώ καλά ψυχολογικά. Έχω αφήσει πράγματα και βέβαια να έχω αβέβαιο μέλλον, αλλά δεν την πάλευα να είμαι εκεί πλέον. Οπότε είναι ένα είδους ρίσκο αυτό για εμένα.»

Η πιο παράξενη στιγμή σε γύρισμα video clip:
Antonella«Στο «Ας είναι ψέμα» στο τέλος μπαίνουμε σε μια λίμνη. Μάρτιος πάρα πολύ κρύο στη Λίμνη Μπελέτσι. Εγώ με τίποτα σχεδόν πάνω μου, ένα απλό φορεματάκι. Κρύο, υγρασία, λίμνη, εκεί που μου έλεγε λοιπόν ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος πήγαινε πιο εκεί, πιο εκεί. Ε έπεσα μέσα στη λίμνη η οποία ήταν σαν βούρκος, σκέψου δεν μπορούσα να σηκωθώ, με τράβηξε η λίμνη μέσα. Μέχρι να βγω μου ήρθε να κάνω εμετό, γεύτηκα τα νερά που είχαν και περίεργη γεύση. Ξάπλωσα κανονικά…»
Γιάννης Ρουσσουνέλος: «Η πιο παράξενη στιγμή ήταν στο τωρινό video clip που έπρεπε να γυρίσουμε μια κάπως ερωτική σκηνή με την Antonella και έπρεπε να έρθουμε πάρα πολύ κοντά. Αλληθωρίζεις κιόλας αν κοιτάς κάποιον από πολύ κοντά, είχαμε λύσει στο γέλιο. Την βγάλαμε την σκηνή γιατί πάνω από όλα είμαστε επαγγελματίες ηθοποιοί» (γέλια)

Ποιο κομμάτι είχε την πιο δυνατή ιστορία:
Γιάννης Ρουσσουνέλος: «Ήταν στο «Όπου με πας», δεν ήξερα καλά την Antonella τότε, είχαμε μια αμηχανία στο video clip. Είμαι και εγώ λίγο κλειστός τύπος, δεν μπορώ να δεθώ με τη μία. Ξέρεις θέλω λίγο χρόνο…Στην αρχή την Antonella δεν την συμπαθούσα. Τώρα την έχω σαν αδερφή μου.»
Antonella«Στο «Όπου με πας» ήταν αρχή της ιστορίας όλου αυτού του πράγματος που ζούμε…»
Πως γνωρίστηκαν:
Γιάννης Ρουσσουνέλος: «Όταν έφυγα από το παλιό συγκρότημα που ήμουν και το μέλλον ήταν αβέβαιο. Δεν το είχα και βίτσιο να κάνω καριέρα στη show biz, την μουσική αγαπώ. Όταν βρέθηκα με τον Τεο λέμε να φτιάξουμε τους KINGS, δεν βρίσκαμε κοπέλα. Είπαμε στην αρχή να το πάμε χωρίς κοπέλα, μόνο εμείς οι δύο και να κάνουμε συνεργασίες με κοπέλες. Να κάνουμε feat, για αυτό και η Antonella στο πρώτο κομμάτι ήταν Kings feat Antonella. Δεν ήταν να ενσωματωθεί. Ε με τον καιρό φάνηκε ότι έπρεπε να γίνουμε ένα όλοι οι KINGS
Για τα παιδικά τους χρόνια:
Antonella«Μικρή στην Κούβα λόγω ζέστης δεν φορούσα πολλά ρούχα και όλες οι φωτογραφίες με δείχνουν να φοράω μόνο ένα βρακί! Και στην Κούβα και εδώ με ένα βρακί συνεχώς (γέλια). Δεν νιώθω ότι είμαι της ηλικίας μου, πάντα έχω μέσα μου ένα παιδί!»
Γιάννης Ρουσσουνέλος: «Έχω περάσει πάρα πολύ ωραία παιδικά χρόνια. Ροκκάς από μικρός και άτακτος. Ήμουν μέσα σε όλα και ήμουν πάντα κατά της ενδοσχολικής βίας, θυμάμαι τον εαυτό μου να έμπαινα μπροστά και να καθάριζα.»
Για Eurovision:
Γιάννης Ρουσσουνέλος: «Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να συμμετέχω. Δεν μου αρέσει αυτός ο θεσμός ιδιαίτερα. Δεν είμαι fun, ποτέ δεν ήμουν. Χαιρόμουν όταν κερδίζαμε, αλλά εντάξει τις περισσότερες φορές ήμουν έξω φαντάσου. Δεν τη έβλεπα! Θα πηγαίναμε ως KINGS στη Eurovision μόνο αν δεν περνούσαμε κάποιον διαγωνισμό εδώ. Με απευθείας ανάθεση. Δεν μου αρέσει που πρέπει να διαγωνιστώ στην Ελλάδα με άλλους πέντε. Εδώ δεν πήγα να δώσω πανελλήνιες για αυτό το λόγο. Με έχει φοβίσει αυτό που πέφτουν την άλλη ημέρα να σε φάνε όλοι. Αν μου κάνουν μια επίσημη πρόταση με τραγούδι που θέλω εγώ, όπως το θέλω εγώ και μου δώσουν αυτά που θέλω εγώ για να νιώσω μέσα μου 100% καλά και η Antonellaκαι ο Τεό. Μας παρέχουν αυτά ακριβώς που χρειαζόμαστε για να πάμε. Ίσως να πηγαίναμε, ίσως…»

Για Μιχάλη Τσαουσόπουλο και συνεργασία:
Γιάννης Ρουσσουνέλος: «Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος ήταν από την αρχή στο πλευρό των KINGS. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλα τα μέλη των KINGS στον Μιχάλη Τσαουσόπουλο γιατί μας βοηθάει και το κάνει από την καρδιά του. Δεν κερδίζει κάτι από εμάς. Το κάνει γιατί γουστάρει να το κάνει και μας γουστάρει σαν ανθρώπους»
Antonella«Τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο τον γνωρίσαμε μέσο του γιου του. Τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο που κάνει και τα video clip μας! Συζητούσαμε λοιπόν να κάνουμε σε αγγλόφωνηversion του «Όπου με πας», περισσότερο ο Τεό Τζίμας αναλαμβάνει αυτές τις μεγάλες ιδέες. Έτσι ήρθαμε σε επαφή με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο που μετά εξελίχθηκε η πορεία αυτή σε μια δυνατή φιλία»
Γιάννης Ρουσσουνέλος: «Δεν έχουμε μάνατζερ και τέτοια»

Για τα τατουάζ:
Γιάννης Ρουσσουνέλος: «Τα τατουάζ πάνω μου δεν σημαίνουν για εμένα κάτι. Είναι τατουάζ που γουστάρω ως σχέδια. Θέλω να γεμίσω με τατουάζ!»
Τι είπαν οι KINGS ακούγοντας κάποιες λέξεις με την πρώτη σκέψη:
(παιχνίδι ΟΝ AIR!)
Αγαπημένο ποτό της Antonellas είναι το Ρούμι, ενώ του Γιάννη το Mojito!
Αγαπημένη παρουσιάστρια είναι η Ελένη Μενεγάκη και για τους δύο!
Αγαπημένο κινούμενο σχέδιο του Γιάννη είναι ο Superman, της Antonella η Κάντυ-Κάντυ (;)
Στη λέξη άντρας ο Γιάννης μπλόκαρε μέχρι να μας πει Σπάρτακος, η Antonella Σπάρτακος
Στη λέξη γυναίκα ο Γιάννης μας είπε Κλεοπάτρα, η Antonella Καλυψώ
Στη λέξη sex ο Γιάννης είπε ανώμαλο, η Antonella… συνέχεια!!!

Οι KINGS στην εκπομπή "stΑΡΤ music" με τον Λάζο Μαντικό στον ΑΡΤ 90,6 FM ! Οι KINGS στην εκπομπή "stΑΡΤ music" με τον Λάζο Μαντικό στον ΑΡΤ 90,6 FM ! Reviewed by Λάζος Μαντικός on 3:28:00 μ.μ. Rating: 5