[Best]

Αποκλειστική συνέντευξη έδωσε η Έλενα Μεταξά στον ΑRT FM 90,6 και στην εκπομπή StarLation.


Όμορφη εκρηκτική μα πάνω από όλα ταλανταντουχα η Έλενα Μεταξά μετράει πάνω από 10 χρονιά στο καλλιτεχνικό στερέωμα,διατηρώντας πάντα χαμηλούς τόνους.Μια συνέντευξη δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση ειδικά όταν ο συνεντευξιαζομενος έχει άλλο στόχο από αυτόν του δημοσιογράφου αυτή η συνέντευξη όμως θα συζητηθεί πολύ γιατί η Έλενα μίλησε για όλους και για όλα με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό που τη χαρακτηρίζουν.

Έλενα καταρχάς σε συναντάμε στο Peiraios stage 171 με το Γιώργο Δασκαλάκη και τη Λίτσα Γιαγκουση ,μίλησε μας για αυτή τη συνεργασία.
Νιώθω πολύ τυχερή που είμαι στο Peiraios stage φέτος με το Δασκαλάκη και τη Γιαγκουση ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά.Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι μαζί τους και πιστεύω έχω να πάρω πολλά από αυτή τη συνεργασία.Ο Γιώργος είναι πάρα πολύ καλός, πολύ ενεργειακός και μας εμψυχώνει πολύ στα καμαρίνια,η Λίτσα ήταν πάντα μια  γυναικά που θαύμαζα και θαυμάζω έχει τραγουδήσει πολλές επιτυχίες.

Τι μας παρουσιαζεις στο προγραμμα σου;
Λαϊκό πρόγραμμα παρουσιάζω ,θέλω ο κόσμος να ρθει και να διασκεδάσει,να περάσει καλά και πιστεύω τοχουμε καταφέρει αυτό.Δε θέλω να γίνουμε Γερμανοί.Οέλληνας θέλει να διασκέδασει,να ξεφύγει λίγο από τα προβλήματα σίγουρα δε μπορεί να χαλάσει τα λεφτά που χάλαγε άλλα διασκεδάζει αυτό βλέπω εγώ.Και στο Peiraios stage κρατήσαμε χαμηλές τιμές.

Έχεις αντιμετωπίσει δυσκολίες που να σε έκαναν να πεις η Ελενα σταματάει ,τα παρατάει εδώ.
'Εχω αντιμετωπίσει δυσκολίες και οικονομικές και ηθικές αλλά δ τα παρατάω. Προσπάθησαν να μου κόψουν τα φτερά αλλά δε τα κατάφεραν.Μου χουν κλείσει το μικρόφωνο,μου χουν κάνει ανήθικες προτάσεις έχουν προσπαθήσει μέχρι και όρους να μου βάλουν.

Τι είναι αυτό που θα άλλαζε η Έλενα από το παρελθόν και πιο λάθος της δε θα ξανάκανε?
Θεωρώ ότι έχω καλά στοιχειά σαν άνθρωπος και δίνομαι πολύ,πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που θα άλλαζα γιατί όταν τα δίνεις όλα ο άλλος δεν έχει να πάρει κάτι άλλο και αυτό είναι η δική σου προσωπική ζημιά και το χω κάνει αυτό.Εχω πιάσει πάτωμα και έχω ξανασηκωθεί μόνη μου.

Είχες άσχημες συνεργασίες με συνάδελφους σου?
Μου χει δημιουργήσει πρόβλημα ισάξιος τραγουδιστής με εμένα δισκογραφικά ,προσπαθούσα να κάνω τη δουλειά μου και  με ενοχλούσε,μου δημιουργούσε πρόβλημα με ψυχραιμία όμως τα αντιμετώπισα όλα. 

Ένιωσες ποτέ να μπαίνεις στο περιθώριο από τα ΜΜΕ?Σε χει στεναχωρήσει κάτι?
Με  τους δημοσιογράφους έχω καλές σχέσεις γιατί και αυτοί κάνουν τη δουλειά τους. Έχει γραφτεί όμως κάτι για μένα σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής μου που είχα πρόβλημα υγείας, κλείστηκα στο σπίτι μου και έκλαιγα, με αποκάλεσαν η wanna be τραγουδίστρια ,εγώ έχω δουλέψει πολύ ,έχω κάνει 24 ωρα μαθήματα δε πήρα τίποτα έτοιμο,δέχομαι να με σχολιάσουν για την εμφάνισή μου για τη φωνή μου αλλά όχι δεν είμαι wanna be τραγουδίστρια έχω αποδείξει πια είμαι στο κόσμο είμαι η Έλενα Μεταξά και έχω παλέψει πολύ.Δε δίστασα να πουλήσω μέχρι και το αυτοκίνητό μου για να βγάλω ένα τραγούδι που πίστεψα!!

Περυσι είχες μια άσχημη συνεργασία,Ο Γιωτης έφυγε γρήγορα από το σχήμα και σας άφησε ξεκρέμαστους,σε άφησε μόνη σου στην ουσία,μίλησε μας λίγο για αυτό.
Αν και δε θέλω να μιλάω για αυτό γιατί ότι με χαλάει το αφήνω πίσω μου ,θα σου πω ότι δε ξέρω τους λόγους που το έκανε. Οταν όμως οι επιχηρημάτιες ρίχνουν τα λεφτά τους κάνουν διαφήμιση επενδύουν επάνω σου,δε πρέπει να τουςκρεμάς γιατί από πίσω είναι 50 οικογένειες που μένουν χωρίς δουλειά,είναι ανέντιμο.Εμενα όλο αυτό σε καλό μου βγήκε γιατί υπέγραψα συμβόλαιο με το κύριο Τραγουλιά Θανάση.


Εχεις να μας δώσεις ακόμα πράγματα?Νομίζεις ότι έφτασες εκεί που ήθελες?
Εχω να δώσω ακόμα πολλά,έχω δώσει την Έλενα σε αυτό που κάνω και είναι σημαντικό αυτό.
Υπήρξε στη ζωή μου ένας Στελιος Μαρμαρας που ηταν 9 χρονια στη ζωη μου και επαγγελματικά με στήριξε πάρα πολύ μου έδωσε κάτι και πίστεψα τότε ότι μου είχε δώσει τη κορυφή, η κορυφή δεν υπάρχει δεν αγγίζεται να ξέρεις όπως και δεν αγγίζεται το πάτωμα.Δε ξέρεις ποτέ πόσο χαμηλά θα πέσεις και πόσο ψιλά θα φτάσεις.
Εγώ θα φτάσω πάρα πολύ ψιλά.


Πιο ώριμη και αληθινή από ποτέ η Έλενα Μεταξά μου χάρισε μια υπέροχη συνέντευξη και την ευχαριστώ πολύ!Τώρα δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τη καινούργια δισκογραφική δουλειά της και να της ευχηθούμε καλή επιτυχία!!!
Αποκλειστική συνέντευξη έδωσε η Έλενα Μεταξά στον ΑRT FM 90,6 και στην εκπομπή StarLation. Αποκλειστική συνέντευξη έδωσε η Έλενα Μεταξά στον ΑRT FM  90,6 και στην εκπομπή StarLation. Reviewed by Lina Manolopoulou on 3:21:00 μ.μ. Rating: 5